Wie zijn wij?

 

Denise Eygendaal, orthopedisch chirurg, en Jelle Heisen, fysiotherapeut, hebben hun krachten gebundeld en zijn het initiatief Stichting Elleboogkliniek.nl gestart om de behandeling van de elleboogklachten in Nederland te verbeteren.

 

Het doel van elleboogkliniek.nl is ‘beste zorg’ te bieden. Er zijn verscheidene ontwikkelingen op het gebied van de orthopedie. Elleboogklachten worden echter nog steeds niet goed begrepen en efficiënt behandeld. Dit is duidelijk zichtbaar in de cijfers met betrekking tot het voorkomen van de klacht en de omvang van verzuim van werk. Er wordt nauwelijks op de elleboog gespecialiseerd door orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten. Elleboogkliniek.nl wil de elleboog multidisciplinair benaderen, waarbij een grote efficiëntieslag gemaakt kan worden in de behandeling van de klachten gemaakt kan worden.

 

Een uitgangspunt van Elleboogkliniek.nl is dat de winst behaald moet worden in kwaliteitsverbetering door het verspreiden van kennis en kunde bij verwijzers, orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten. Elleboogkliniek.nl voelt zich betrokken en verantwoordelijk om deze kwaliteitsverbetering tot stand te brengen. Door middel van regionale netwerken wil elleboogkliniek.nl met scholing en een jaarlijks symposium dit doel bereiken. In 2014 zullen deze netwerken meer vorm krijgen. Mocht er interesse bestaan en wilt u op de hoogte gehouden worden. Neem dan contact met ons op.

 

 

Orthopedie

Elleboogkliniek.nl wil de elleboog multidisciplinair benaderen. Hierdoor kan een grote efficiëntieslag gemaakt worden in de behandeling van de klachten. In deze multidisciplinaire benadering staan de orthopedisch chirurg en de fysiotherapeut centraal. Deze specialisten werken….MEER

 

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van houding en beweging. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijks leven door fysieke klachten bij het bewegen belemmerd worden. Het doel van de fysiotherapeut is een betere kwaliteit van leven….MEER

 

Behandelaars

Elleboogkliniek.nl heeft specialisten op het gebied van elleboogzorg in Nederland aan zich verbonden. Deze specialisten bestaan uit orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten. Hier vindt u de behandelaars die aan elleboogkliniek.nl zijn gekoppeld.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij orthopedisch chirurg, Dr Eygendaal, of fysiotherapeut, Jelle Heisen, klik dan hier voor verdere informatie.

ADVERTENTIE
Adverteer hier